Submarine Salad & Sandwich

Submarine Salad & Sandwich on vuonna 1996 perustettu kahvilaravintola Jyväskylässä. Olemme halunneet luoda vaihtoehdon perinteisille pikaruokaravintoloille tarjoamalla paikanpäällä valmistettuja tuotteita, joihin käytetään aina tuoreita ja korkealaatuisia raaka-aineita. Tarjoamme vaihtoehdon lounaalle, kokous- ja juhlatarjoiluihin, nopeaan nautiskeluun ostosten lomassa sekä esimerkiksi kahvihetkeen ystävän kanssa.

Submarinen valikoimiin kuuluvat tällä hetkellä reilunkokoiset ja raikkaat salaatit, herkulliset patongit, paninit sekä reilut oman maun mukaan itse täytettävät hot dogit jotka kaikki tarjotaan vastavalmistettuina ja tuoreina. Koska tuotteet valmistetaan paikan päällä, niitä voidaan muokata myös asiakkaiden toivomusten mukaan. Valikoimaamme kuuluu myös gluteenittomia ja maidottomia tuotteita.

Lisäksi Submarinessa on tarjolla laaja valikoima pientä suolaista syötävää eli voileipiä, croissanteja, tortillataskuja, riisipiirakoita erilaisilla täytteillä ja herkkuhetkiin pullaa, munkkeja ja erilaisia leivonnaisia.

Ja tietenkin aina tuoretta kahvia.